O meni

Moja fotografija
Zagreb, Hrvatska
Diplomirao na građevinskom fakultetu u Zagrebu,napisao dvije knjige: "Duhovni put i terapija", "U potrazi za izgubljenom srećom".Prilikom svog prvog boravka u N.U.YOGA ASHRAMU u Danskoj 1982.g., milošću svog svetog Učitelja, nakon dramatičnog egocida doživljava direktno iskustvo istine o Sebi. Detaljnije je to iskustvo opisano u postu pod naslovom"Moje direktno iskustvo Istine." Podučava praktičan put do ostvarenja trajnog duševnog mira kroz individualno upućivanje i grupne intenzivne seminare.

četvrtak, 2. rujna 2010.

ZNAČENJE USKRSA (USKRSNUĆA)

Pod naslovom:
"USKRSNUĆE FIZIČKOG ILI DUHOVNOG TIJELA!?" .....
....postoje 4 vezana teksta od kojih je onaj pod naslovom:
(2)USKRSNUĆE FIZIČKOG ILI DUHOVNOG TIJELA!? NIRVIKALPA SAMADHI I USKRSNUĆE...
....nekom greškom izašao iz okvira predviđenog za tekst pa samo odskrolajte prema dole i naći ćete ga na lijevoj strani ekrana.
Bilo bi mi drago, ako izdržite pročitati cijeli tekst, da napišete i neki svoj komentar na kraju serijala.Ukoliko naslov ne nađete u lijevom stupcu gdje osvanjuju velikom brzinom novi naslovi, potražite tekst kliknuvši na vijnana, u stupcu NAJAKTIVNIJI AUTORI ispod stupca NAJNOVIJI ČLANCI. (Ovo malo uputstvo je za one koji su možda prvi puta na portalu, da se snađu).
Unaprijed hvala !
P.S.
Noćas u 20.30 h, na Katoličkom radiju u emisiji "Gospodine nauči nas moliti", prof. Tomislav Ivančić se isto osvrnuo na temu Uskrsa i zaključio hako se i u slučaju Lazara i Jairove kćeri i mladića iz Naina, radi u stvari o reanimaciji, koja se može dogoditi i spontano i uz liječničku pomoć, kakovih primjera ima mnogo i u naše vrijeme. Dakle, tu se po njemu nije radilo u uskrsnuću u smislu u kojem je Isus uskrsnuo. Isus je po Ivančiću uskrsnuo u produhovljenom tijelu...(iako je to tijelo imalo kosti i meso i rane na dlanovima i boku!?).

Nema komentara:

Objavi komentar