O meni

Moja fotografija
Zagreb, Hrvatska
Diplomirao na građevinskom fakultetu u Zagrebu,napisao dvije knjige: "Duhovni put i terapija", "U potrazi za izgubljenom srećom".Prilikom svog prvog boravka u N.U.YOGA ASHRAMU u Danskoj 1982.g., milošću svog svetog Učitelja, nakon dramatičnog egocida doživljava direktno iskustvo istine o Sebi. Detaljnije je to iskustvo opisano u postu pod naslovom"Moje direktno iskustvo Istine." Podučava praktičan put do ostvarenja trajnog duševnog mira kroz individualno upućivanje i grupne intenzivne seminare.

četvrtak, 2. rujna 2010.

ŽIVOT STVARA I RJEŠAVA PROBLEME

Životna stvaralačka energija stvara, obdržava i rastvara. Zbog neznanja i neupućenosti stvara "probleme" samo zato da bi ih onda mogla rješavati, pa na kraju izlazi da je CILJ TEME DA PROĐE VRIJEME.....:)))
Šta je "dosada" (dokonost) drugo, nego ne stvaranje problema i ne rješavanje istih.
Ako ne stvaraš probleme nećeš imati šta da rješavaš, pa ti može postati dosadno, ali blago tebi ako ti postane dosadno pa tu dosadu pretvoriš kroz duhovnu alkemiju u blaženstvo....
Tek tada si spreman(na) da pomogneš onima koji još proizvode i rješavaju svoje probleme, a do tada u najboljoj namjeri ne činiš dobro jer sa brvnom u svom oku nećeš dobro vidjeti trun u oku bližnjega pa postoji velika mogućnost da mu naštetiš!
Kad se malo bolje i detaljnije analizira, svatko želi da mu vrijeme prođe što ugodnije, a tako vrijeme najbrže prolazi, a kada nije ugodno vrijeme nikako da prođe...

Nema komentara:

Objavi komentar