O meni

Moja fotografija
Zagreb, Hrvatska
Diplomirao na građevinskom fakultetu u Zagrebu,napisao dvije knjige: "Duhovni put i terapija", "U potrazi za izgubljenom srećom".Prilikom svog prvog boravka u N.U.YOGA ASHRAMU u Danskoj 1982.g., milošću svog svetog Učitelja, nakon dramatičnog egocida doživljava direktno iskustvo istine o Sebi. Detaljnije je to iskustvo opisano u postu pod naslovom"Moje direktno iskustvo Istine." Podučava praktičan put do ostvarenja trajnog duševnog mira kroz individualno upućivanje i grupne intenzivne seminare.

četvrtak, 2. rujna 2010.

ŠUTNJA JE ZLATO


Ništa nije štetnije od govorljivosti i nekontroliranog jezika. Što god uspijemo sagraditi u nama, svaki dan je uništeno mnogim razgovorom, i što skupljamo velikom mukom, naša duša rasipa kroz tu bolest jezika......!
Za svaku ispraznu riječ koju izreku ljudi, dat će odgovor "na dan strašnoga suda", jer ćeš se svojim riječima opravdati i svojim ćeš se riječima osuditi......!
Mudrost ulazi u dušu putem ljubavi, šutnje i pokore.Velika je mudrost znati šutjeti i trpjeti i ne obazirati se na riječi, ni na djela drugih, niti na život što ga provode.....! Govori malo i ne uplići se u stvari o kojima nisi pitan.....! Usteže riječi svoje čovjek koji zna, i tiha je duha čovjek razuman......!Obuzdavaj mnogo jezik i misao....!
.......NIKADA NE GOVORI ONO ŠTO BI TI BILO ŽAO KADA BI SVI DOZNALI.....!

* * *


Želim blagoslovljen Uskrs svim dragim magicusima tekstopiscima, kao i onima koji čitaju i komentiraju tekstove sa ovog portala !!!

Nema komentara:

Objavi komentar